EDF Luminus lanceert assistentiedienst voor ondernemers

EDF Luminus lanceert een nieuwe exclusieve assistentiedienst, Luminus EnergieAssist 24/7, voor zowel toekomstige als bestaande professionele klanten. Dit is een nieuwe stap voor het bedrijf in zijn positionering als verstrekker van energiediensten.

De in september 2014 aangekondigde participatie van 50% in het kapitaal van de firma Rami Services werpt haar  vruchten af. Eind 2014 kon EDF Luminus dankzij deze joint venture 2 nieuwe diensten voor particulieren lanceren: Luminus Ketel Onderhoud en de Luminus Slimme Thermostaat van Netatmo, ontworpen door Philippe Starck.

Vandaag lanceert EDF Luminus een nieuwe dienst, Luminus EnergieAssist, ditmaal voor ondernemers, meer bepaald zelfstandigen, vrije beroepen en kleine ondernemingen waarvan het jaarlijks verbruik lager ligt dan 100MWh. De Luminus EnergieAssist 24/7-hulplijn is opgericht voor ondernemers die problemen hebben met hun elektrische installaties en die beschikken over het Ecofix Pro of Partner pro contract. Het gratis nummer 0800.911.11 is 7 dagen per week de klok rond bereikbaar. Een erkend vakman komt binnen de 24 uur ter plaatse of de dag zelf voor oproepen vóór 10 uur waarbij de verplaatsingskosten en twee werkuren tweemaal per jaar inbegrepen zijn.

De dienst kan gebruikt worden voor pannes aan elektrische installaties waardoor de onderneming zonder stroom of licht valt. Dat is zo het geval bij bijvoorbeeld problemen met de schakelaar, smeltveiligheid of bij water in een stopcontact.

Grégoire Dallemagne, CEO: “Met deze nieuwe dienst bevestigen we onze ambitie om een volwaardig verstrekker van innovatieve energiediensten te worden die comfort brengen bij onze klanten”.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Luminus

We produceren elektriciteit en leveren energie en energiediensten. We zijn nummer 1 in onshore windenergie en waterkrachtenergie in België. We spelen ook een sleutelrol in de Belgische bevoorradingszekerheid dankzij meerdere elektriciteitscentrales op aardgas die het variabel karakter van zonne- en windenergie opvangen. Met een geïnstalleerd vermogen van 2.199 MW in januari 2024 vertegenwoordigt Luminus ongeveer 10% van het totale geïnstalleerde vermogen in België. We verkopen elektriciteit, gas en energiediensten aan residentiële en professionele klanten, met een marktaandeel van ongeveer 23%. We investeren in de energie-uitdagingen van morgen door onze klanten innovatieve oplossingen op het vlak van energie-efficiëntie aan te bieden en we blijven inzetten op hernieuwbare energie. We zijn met 2.915 medewerkers. De meerderheid van hen zet zich voltijds in voor de ontwikkeling van energie-efficiëntiediensten en hernieuwbare energie. Voor het twaalfde jaar op rij maakt ons bedrijf deel uit van de 87 bedrijven die verkozen zijn tot Top Employer in België. We bogen op een sterke lokale verankering en de expertise van de EDF Groep, een van de wereldleiders in de energiesector. Meer informatie is beschikbaar op www.luminus.be

Neem contact op met

Koning Albert II laan 7 1210 Brussel België

+32 (0)2 229 19 50

communication@luminus.be

www.luminus.be